Brunch op zondag

Een brunch op zondag bij Feestzalen Vogelzang is steeds een leuke belevenis. U kan genieten van heerlijke koude en warme buffetten in mooie, moderne zalen.

 Om 10u30 verwelkomen wij u met een glaasje bubbels. Het ontbijtbuffet met vers gebakken spek en eitjes, broodje, fijne vleeswaren, heerlijk dampende koffie,...  staat dan al volledig ter uwer beschikking. 

Daarna kan u zich bedienen aan het koude buffet met een heerlijke seizoenssoep...

Aansluitend verzorgen wij voor u een warm hoofdgerechtenbuffet met vis en vleesgerechten. Aardappelbereidingen, verse, warme groentjes en meerdere huisbereide sausjes maken het buffet compleet.

Uiteraard moet u ook plaats houden voor een stukje dessert. Op het buffet gebakken flensjes en ons huisbereid roomijs zijn het populairste, maar daarnaast kan u nog genieten van allerlei andere zoetigheden op ons uitgebreid dessertenbuffet.

Het einde is voorzien om 15u30. Geniet van deze  all-in-formule, voor slechts 60 euro per persoon. De prijs voor kinderen onder de 12 jaar bedraagt 2,50 euro per levensjaar.

Voorlopig zijn er geen brunches gepland omdat ons concept niet mogelijk is met de huidige coronamaatregelen. Op 14 juni kan u wel deelnemen aan ons Vaderdagmenu. Klik hieronder voor het volledige keuzemenu.

U kunt hier het volledige Brunchmenu bekijken.

Praktisch

Vul het formulier op deze pagina in. U zal een bevestigingsmail ontvangen, maar uw reservatie is pas definitief na storting van het juiste bedrag op rekening BE53 9795 3818 0253 met vermelding "Brunch" en de datum dat u wenst te reserveren. De afrekening gebeurt per gereserveerde groep.

Gelieve het juiste aantal personen ten laatste 1 week op voorhand doorgeven. Het gereserveerde aantal personen wordt ook aangerekend.

Cadeaucheques

Geef ook eens een brunch cadeau! Bekijk hier onze cadeaucheques!

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x