Brunch op zondag

Een brunch op zondag bij Feestzalen Vogelzang is steeds een leuke belevenis. U kan genieten van heerlijke koude en warme buffetten in mooie, moderne zalen.

 Om 10u30 verwelkomen wij u met een glaasje bubbels. Het ontbijtbuffet met vers gebakken spek en eitjes, broodje, fijne vleeswaren, heerlijk dampende koffie,...  staat dan al volledig ter uwer beschikking. 

Daarna kan u zich bedienen aan het koude buffet met een heerlijke seizoenssoep...

Aansluitend verzorgen wij voor u een warm hoofdgerechtenbuffet met vis en vleesgerechten. Aardappelbereidingen, verse, warme groentjes en meerdere huisbereide sausjes maken het buffet compleet.

Uiteraard moet u ook plaats houden voor een stukje dessert. Op het buffet gebakken flensjes en ons huisbereid roomijs zijn het populairste, maar daarnaast kan u nog genieten van allerlei andere zoetigheden op ons uitgebreid dessertenbuffet.

Het einde is voorzien om 15u30. Geniet van deze  all-in-formule, voor slechts 60 euro per persoon. De prijs voor kinderen onder de 12 jaar bedraagt 2,50 euro per levensjaar.

De volgende brunches zijn gepland op 5 januari, 9 februari, 15 maart, 12 april (Pasen), 10 mei (Leve Mama),  14 juni (Leve Papa)

U kunt hier het volledige Brunchmenu bekijken.

Praktisch

Vul het formulier op deze pagina in. U zal een bevestigingsmail ontvangen, maar uw reservatie is pas definitief na storting van het juiste bedrag op rekening BE53 9795 3818 0253 met vermelding "Brunch" en de datum dat u wenst te reserveren. De afrekening gebeurt per gereserveerde groep.

Gelieve het juiste aantal personen ten laatste 1 week op voorhand doorgeven. Het gereserveerde aantal personen wordt ook aangerekend.

Cadeaucheques

Geef ook eens een brunch cadeau! Bekijk hier onze cadeaucheques!

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x